Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Derneğimiz bu senede Ramazan’ı Şerifte Habeşli kardeşlerimizin mahsun olmaması amacı ile...

Derneğimiz bu senede Ramazan’ı Şerifte Habeşli kardeşlerimizin mahsun olmaması amacı ile hayırseverlerimizle Habeşliler arasında kardeşlik köprüsü kurulmasına vesile oldu.

Habeşistan’da 6 farklı bölgede 8400 kişiye Ramazan erzağı dağıtımı yapılarak, yoksul ve yetimlerin Ramazan boyunca gıdaları temin edildi. Erzak dağıtımlarına bizzat refakat eden Dernek Başkanımız Mehmet Sever, gittikleri her bölgede adeta bir bayram havası yaşandığını belirterek bu sevince vesile olan hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür etti. Habeşlilerin kendi ifadeleri ile, hayırseverlerimize ve Türk milletine canı gönülden dualar ettiklerini ifade eden dernek başkanımız bölgede bayram gelmeden bayram sevincinin yaşandığını söyledi.

Ayrıca derneğimiz Ramazan Ayı boyunca, her gün, Musa Efendi Yetimhanemizde sıcak yemek olarak İFTAR-SAHUR yemeği dağıtımlarını da sürdürdü. İFTAR SAHUR yemeği dağıtımlarımızdan 58.000 kişi istifade etti. Her gün bayram gibi bir havanın yaşandığı Musa Efendi yetimhanemizdeki yoksul ve yetimler hayırseverlerimize ve Türk Halkına dualar edip sevinçlerini ifade ettiler.

Sıcak yemek ve gıda yardımlarına destek olan tüm hayırseverlerimize bölge halkı adına ve derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Saygılarımızla…