Habeşli Yetimler Kuranlarınızla Bayram Etti!

Habeşli Yetimler Kuranlarınızla Bayram Etti!

Habeşli Yetimler Kuranlarınızla Bayram Etti!

Afrika’da Bir Kurban Bin Bayram diyerek başladığımız 2018 Kurban organizasyonumuzla Habeşistan’ın 6 farklı bölgesinde

Afrika’da Bir Kurban Bin Bayram diyerek başladığımız 2018 Kurban organizasyonumuzla Habeşistan’ın 6 farklı bölgesinde BAYRAM sevinci yaşandı!

Dernek heyetimiz Kurban için vekalet veren kardeşlerimizin kurbanlarını Habeşistan’da kesip, dağıtımlarını yaparak ülkemize döndü. Habeşistan’ın kırsal bölgelerinde kesilen kurbanlıklarımız, onbinlerce yetim ve yoksulun bayram sevincini yaşamasına vesile oldu.

6 farklı bölgede Bayramın 1. 2. Ve 3 günü kesilen kurbanlar dünyanın en yoksul insanları arasında olan Habeşli ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Kurban kesilen bölgelerde büyük bir sevinç ve heyecan yaşandığını ifade eden dernek görevlilerimiz kurban eti alanların hayırseverimize ve milletimize defalarca teşekkür ve hayır dualar ettiklerini söylediler.

Dernek Başkanımız Mehmet Sever, Kurban vekaletleri ile yetim ve yoksul Habeşlileri sevindiren hayırseverlere teşekkür etti. Dernek Başkanımız “Bu senede hayırsever kardeşlerimizin desteğiyle Kurban Bayramında Habeşli İhtiyaç sahiplerinin yanında olmanın mutluluğunu bizlere yaşatan kardeşlerimizden Allah razı olsun, bizlere emanet edilen Kurban vekaletlerini en muhtaç yetim ve yoksullara ulaştırdık. Onların Bayram etmesine vesile olduk. Rabbim Milletimizin bu yardımseverliği ve şefkati sebebiyle bizlere hayır kapılarını açacaktır” dedi.

Derneğimiz IBS, Eğitim, Yetim, Su kuyuları, Aşevi, Gıda yardımları, Katarakt ameliyatları, Adak, Akika kurbanları ile sene boyunca Habeşli yetim ve yoksullara yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyor..