ARAKAN KAN AĞLIYOR...!

ARAKAN KAN AĞLIYOR...!

ARAKAN KAN AĞLIYOR...!

Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Türk Arakanlı kardeşlerimiz için toplanan yardımların dağıtımına başladı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Türk Arakanlı kardeşlerimiz için toplanan yardımların dağıtımına başladı. Bu gün yapılan programla 250 aileye yiyecek, mutfak eşyası, temizlik maddeleri ve çeşitli malzemelerden oluşan yardım paketleri muhtaçlara ulaştırıldı.

Bölgede büyük bir sefalet ve perişanlık olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Türk, insanların kesilmekten, yanmaktan, öldürülmekten bir an önce kaçabilmek için herşeylerini geride bırakarak Bangladeş’e sığındıklarını, pek çoğunun yakınlarını kaybettiğini belirtti. Ahmet Türk hocamız kamplara ulaşabilip hayatını kurtaranların geride kalanlar ve kaybolanlar için çok üzüntülü olduklarını ifade etti. Bölgede yağan sağnak yağmurların da hayatı olumsuz etkilediğini söyleyen Yönetim Kurulu Üyemiz yardım dağıtırken yakalandıkları yağmur için “hiç böyle ıslandığımı hatırlamıyorum, Allah CC buradaki insanların yardımcısı olsun” dedi.

İnsanların giysi, gıda, temizlik, su, bebek ve çocuk eşyaları, mutfak eşyaları, çadır malzemeleri vs. pek çok ihtiyaçları olduğunu kaydeden Ahmet Türk hocamız, bölgeye yapılan yardımların devam etmesi gerektiğini, insanların çok sıkıntı içinde olduklarını söyledi.

www.ibs.org.tr / 0216 545 71 71

 

 

IFrame