Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

On binlerce Habeşli yetim ve yoksul, hayırseverlerimizin bağışladıkları erzak yardımları...

On binlerce Habeşli yetim ve yoksul, hayırseverlerimizin bağışladıkları erzak yardımları VE İftar & sahur yemekleri ile Ramazan’da açlık çekmedi.

Dernek Başkanımız Mehmet Sever başkanlığındaki dernek heyetimiz Habeşistan’ın 7 farklı bölgesinde hayırseverlerimizin bağışladıkları Ramazan erzaklarını yetim ve yoksullara ulaştırdılar.

Gittikleri her bölgede büyük bir sevinç yaşandığını ifade eden dernek başkanımız Mehmet Sever, “Hayırseverlerimizden Allah razı olsun, binlerce Habeşli yetim ve yoksulun Ramazan ayında garip ve aç kalmamalarına vesile oldular” dedi.

Musa Efendi Medresemizde devam eden sıcak İFTAR&SAHUR yemeği dağıtımlarının bölgede adeta 1 ay boyunca Bayram yaşattığını söyleyen dernek üyemiz Murat Yiğit’de, “o yetimlerin, kadınların yemeklerini almak için geldiklerinde yüzlerindeki sevinç ve heyecanı görmek bambaşka bir duydu. Hayırseverlerimizin emanetlerini tam yerine ulaştırabilmenin verdiği gönül rahatlığı, o insanların sevinçle yaptıkları dualar, teşekkürler tarifi mümkün olmayan bir bahtiyarlık bizler için. Herkez den Allah razı olsun.” dedi.

İFTAR&SAHUR yemeği dağıtımlarımız Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.
Hayırseverlerimizin fitre bağışları da yetim ve yoksullara nakit olarak ulaştırılacak.

Ramazan faaliyetlerimize destek veren bütün hayırseverlerimize teşekkürlerimiz arz ederiz..

 

www.ibs.org.tr / 0216 545 71 71