Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can derneğimizi ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can derneğimizi ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can derneğimizi ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan can Beyefendiyi, derneğimizde misafir ettik. Kendilerine yetimlerimizin teşekkürlerini arz ettik..

 Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan CAN Beyefendi derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Sayın Av. Serap Eşit Elveren, Sayın Türkan Öztürk, Özel Kalem Müdürü Sayın Emin Uç, Dış İlişkiler Müdürü Sayın Feyzullah Akyıl, Habeşistan Kalkınma ve İşbirliği Derneği HAKİD yetkilileri katıldılar.
 
       Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Sever ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Beyefendiye Habeşistanlı yirmibin yetim öğrenciye yaptıkları kırtasiye ve giysi yardımı için teşekkür ettiler. Habeşistan'ın kalkınmasında en büyük faktörün eğitim ve özgüven olduğunu belirten Sayın Hasan Can özellikle eğitim ile ilgili çalışmalara yapılan yatırımların en büyük yatırım olduğunu ifade ettiler.
 
        Ziyarette Ümraniye Belediyemiz ile Kardeş Belediye olan Diredawa Belediyesini ziyaret ile ilgili istişarede yapıldı.

        Ziyaretin sonunda Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Sever, Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Beyefendiye teşekkür plaketi ve yetimlerimizin teşekkür fotoğraflarını takdim ettiler.
 
        Ümraniye Belediye Başkanımız sayın Hasan Can Beyefendiye ve Ümraniye Belediyesi yetkililerine derneğimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz...