Ümraniye Belediyesinden Habeşli Yetim ve Yoksullara Eğitim Yardımı!

Ümraniye Belediyesinden Habeşli Yetim ve Yoksullara Eğitim Yardımı!

Ümraniye Belediyesinden Habeşli Yetim ve Yoksullara Eğitim Yardımı!

Ümraniye Belediyesi Kardeş DireDawa Eyaletindeki okul ve medreselerde okuyan yetim ve yoksul çocuklara eğitim ve giysi yardımında bulundu..

Ümraniye Belediyemizden Habeşistan'daki yetim ve yoksul öğrencilere eğitim ve giysi yardımı...
Ümraniye Belediyemiz Derneğimiz aracılığıyla Habeşistan'da yetim ve yoksul öğrencilere eğitim ve giysi yardımı yaptı. 5 Faklı medrese ve okul bölgesinde yapılan dağıtımlarda binlerce Habeşli Yetim ve yoksul öğrenciye tişört, başörtüsü, ayakkabı, okul çantası, defter, kalem, silgi, kalemtraş gibi yardımlar dağıtıldı. Malzemelerin dağıtımını Dernek Başkan Yardımcımız Hüsnü Yalçın ve İcra Kurulu Üyelerimiz Yılmaz Ercan, Ömer Murat Sürmen, Kenan Sever birlikte yaptılar.
 
 
Bölgedeki başörtülerinde kullanılan kimyasalların insanların başlarında yara oluşturmasıyla başlatılan bu çalışmanın kısa zamanda büyüyerek böyle bir yardım organizasyonuna dönüştüğünü söyleyen Dernek Başkan Yardımcımız Hüsnü Yalçın, bu organizasyona en büyük desteği veren Ümraniye Belediyemize, Belediye Başkanımız Sayın Hasan CAN, Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Serap Eşit ELVEREN ve Sayın Türkan ÖZTÜRK ve emeği geçen bütün yetkililere Habeşli yetim ve yoksullar adına teşekkür etti.
 
 
IBS olarak Hicretin ilk diyarı Habeşistan'daki, yetim ve yoksul kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımızı söyleyen dernek yetkililerimiz bölgeye yapılan yardımların artarak devam edeceğini belirttiler.