Yetimlerimiz Size Emanet! Musa Efendi Yetimhanemizde...

Yetimlerimiz Size Emanet! Musa Efendi Yetimhanemizde...

Yetimlerimiz Size Emanet! Musa Efendi Yetimhanemizde...

Musa Efendi Yetimhanemizde yetimlerimiz eğitimlerine devam ediyor. Dernek Başkanımız Mehmet Sever başkanlığındaki dernek heyetimiz

  HABEŞİSTAN’DA BAYRAM HAVASI

 

              Dernek Başkanımız Mehmet Sever başkanlığındaki dernek heyetimiz Habeşistan seyahatinden Habeşli yetim ve yoksulların dua, teşekkürleri ile döndüler.

 

      Yetimhane ziyaretleri, aşevi ziyareti, katarakt ameliyatları, su kuyusu açılışları ve gıda yardımları başlıklarında dolu dolu faaliyetler yapan ekibimiz, Habeşli yetim ve yoksulların gönüllerini şenlendirdi.

 

 

        Katarakt ameliyatları yıllardır aydınlık yüzü görmeyen hastalar ameliyat ettirilip, yeniden görmeleri sağlandı, sevinçleri paylaşıldı. Ücra köşelerde, çadır ve sazdan evlerde yaşayan Habeşli yoksullar ziyaret edilip gıda yardımları yapıldı. Yetimhaneler ziyaret edildi, yetimlere kırtasiye, eğitim malzemeleri ve hediyeler dağıtıldı. Susuzlukla mücadelede en önemli faaliyetimiz olan su kuyularımıza yenileri eklendi. Ekibimiz yapımı tamamlanan kuyuların açılışlarını yaptı. Hasan efendi aşevimizde Hayırseverlerimizin adak ve sadaka kurbanları kesilerek yemek pişirildi, yetimlerimize ikram edildi.

 

 

        Dernek olarak siz hayırseverlerimizin destekleri ile Habeşistan’ın yetim ve yoksullarına her alanda destek olmaya gayret ediyoruz. Gelin bu hizmet yolunda daha nice güzel faaliyetleri birlikte yapmaya devam edelim.

Habeşistan’ın yetim ve yoksulları sizlere minnettar ve duacı..

 

 

www.ibs.org.tr / 0216 545 71 71